Hírek
2016. December 04. 12:54, vasárnap |
Életmód
Forrás: mti
Majdnem csak karácsonykor eszünk halat

Az egész éves magyarországi édesvízihal-fogyasztás 70 százaléka a karácsonyi időszakra esik - mondta Magos Zoltán, a Pesti Vigadó Étterem séfje vasárnap az M1 aktuális csatornán.
A séf elmondta, hogy Magyarországon a karácsonyi menü általában pulykából, halászléből, töltött káposztából áll. Hozzáfűzte, gyorsabban készül el a menü, ha az ember valamilyen tengeri halat süt, illetve ha a halászlét nem szegedi, hanem bajai módon főzi.
Ezek érdekelhetnek még
2025. Szeptember 09. 07:26, kedd | Életmód
Tíznapos országjárásra indult az első születésnapját ünneplő Csukás Meserádió
Tíznapos országjárásra indult az egyéves születésnapját ünneplő Csukás Meserádió; a turné Veszprémből indult hétfőn, ahol játékos programok, köztük a közmédia munkatársainak meséi várták az óvodás korú gyerekeket.
2025. Szeptember 08. 07:09, hétfő | Életmód
Kapu Tibor: a HUNOR programmal a kormány esélyt adott a magyar űrkutatás kibontakozásának
2025. Szeptember 07. 08:41, vasárnap | Életmód
Boldoggá avatták Bódi Mária Magdolna vértanút Veszprémben
Szüzet emelt ma oltárra az egyház, Bódi Mária Magdolna szűz és vértanú 24 éves sem volt, amikor életét áldozta a hitért és a tisztaságért
2025. Szeptember 06. 09:09, szombat | Életmód
Hetedik alkalommal hirdették meg a Magyarország 365 fotópályázatot
Hetedik alkalommal hirdették meg a Magyarország 365 fotópályázatot, melyre hat kategóriában várják a professzionális és amatőr fotográfusok felvételeit október 19-én éjfélig.